Τιμητική Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου

Frontiers in Oral Health, Oral Surgery; Guest Editors Josiah Eyeson, Vinod Patel and Ourania Nicolatou-Galitis
11 May 2021
Στη μάχη κατά του καρκίνου!
15 December 2022
Δείτε τα όλα

Τιμητική Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους Προέδρους και το ΔΣ της ΕΕΚΚΕΤ για την πολύτιμη γνώση και τις ευκαιρίες προσφοράς, που μου έδωσαν! Ευχαριστώ για την τιμητική βράβευση. ΚΚ καθηγητές, Αμάντα Ψυρρή, Παύλο Μαραγκουδάκη, Βασίλειε Κουλουλία, Χρήστο Περισανίδη, Ευθύμιο Κυροδήμο, Αξιότιμοι φίλοι Ιατροί κκ Ευάγγελε Γιωτάκη και Μιλτιάδη Τριχά, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα χρόνια της άριστης και εποικοδομητικής συνεργασίας μας.

Με ευγνωμοσύνη απευθύνομαι και στην οικογένειά μου, η οποία ήταν πάντα αρωγός στη δική μου προσπάθεια. Ιδιαίτερα το σύζυγό μου, που κράτησε όλο το φορτίο, το σπίτι μας και την οικογένεια, και εξακολουθεί να μας υποστηρίζει όλα τα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τα παιδιά μου, που μου επέτρεψαν να απουσιάσω από πολλές δικές τους δραστηριότητες.

H πανδημία COVID-19 και οι συνέπειες της τόσο στην αντιμετώπιση του καρκίνου κεφαλής τραχήλου όσο και στην άσκηση και εκπαίδευση στην Ογκολογία ήταν το κεντρικό θέμα του 5ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, 5-6 Νοεμβρίου 2021. Συμμετείχαν 400 Σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Στη Διεθνή συμμετοχή καταγράφηκαν 38 πόλεις από 8 χώρες.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν να ενώσουμε τις φωνές μας και να υποστηρίξουμε την επιβίωση των ατόμων, που διαγνώστηκαν με καρκίνο κεφαλής και τραχήλου στην εποχή του COVID και παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίσαμε εν μέσω πανδημίας. Καθυστερήσεις στη διάγνωση και τη θεραπεία ήταν μερικές από τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Παράλληλες αλλαγές στην παρακολούθηση των ασθενών, με τις εφαρμογές της τηλεϊατρικής, αλλά και στην ιατρική εκπαίδευση, συνέβαλε στην αναδιοργάνωση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Η επιτυχία ήταν τεράστια, με την Αίθουσα συνεχώς γεμάτη με Συνέδρους, που προτίμησαν την παρακολούθηση με φυσική παρουσία.

 

Διακρίνονται εκλεκτά Μέλη της ΕΕΚΚΕΤ, και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αν. Καθηγητής κος Ευθ. Κυροδήμος, ο Καθηγητής και Πρόεδρος της ΕΕΚΚΕΤ κος Παύλος Μαραγκουδάκης, η Καθηγήτρια κα Αμάντα Ψυρρή, ο Καθηγητής κος Βασ. Κουλουλίας, και στο μέσον οι Καθηγητές κκ Ν. Παπαδογεωργάκης και Χρήστος Περισανίδης και ο προσκεκλημένος, διεθνούς φήμης, Καθηγητής κος J. Acero.

Dr. Ourania Nicolatou Galitis
Dr. Ourania Nicolatou Galitis
Είμαι Στοματολόγος, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών και ασχολούμαι με την ογκολογία στόματος.